Kinderen en ouders zomer kamp

Van 07 tot 09 augustus heeft de Antiocheens Orthodoxe Kerk in Nederland een kindercamping georganiseerd voor kinderen en hun ouders in het koptische klooster van Lievelde. Deze ontmoeting vond plaats met de zegen en beschermen van zijn emanatie aartsbisschop Isaac Barakat, Metropoliet van Duitsland en Centraal Europa. Een groep van de AOKN jeugd heeft de ontmoeting georganiseerd. Meer dan 90 van de kinderen en ouders heeft deelgenomen aan deze ontmoeting en had als motto „wij zijn onze kerk“ en omvatte catechismus en activiteiten naar leeftijdsgroepen in aanwezigheid van de ouders. de kinderen hebben geleerd hoe om te gaan en samen leven met anderen in de inspiratie van de kerk. Ochtend en avondgebeden behoorden tot de dagelijkse activiteiten die culmineerde in de goddelijke Liturgie.

مخيم الأطفال والأهالي في الفترةما بين 7 و 9 آب 2017 في دير الأقباط في ليفلدة. نظم المخيم مجموعة من الشبيبة الأرثوذكسية الانطاكية في هولندا وحيث شارك فيه ما لا يقل عن 90 مشترك. اتخذ المخيم عنوان “ نحنا كنيستنا “ وحيث تتضمن العديد من النشاطات الترفيهية والتعليمية بحسب الفئات العمرية ومن بينهم الأهالي والتي هدفت جميعها إلى التشجيع لعيش روح الجماعة في الكنيسة. وتتضمن البرنامج صلوات السحرية والبراكليسي والنوم الصغرى واختتم المخيم بالقداس الإلهي.

köln

köln

köln

köln

köln

köln

köln

köln

köln

köln

https://www.facebook.com/pg/Antiocheens-Orthodoxe-Kerk-in-Nederland-Rum-Orthodox-793457424067808/photos/?tab=album&album_id=1478892042191006

Abonnieren Sie unseren Newsletter